neděle 30. září 2018

E-day 2018

E-day 2018 je za námi a tak nastal čas na krátké zhodnocení. Výstaviště v Lysé nad Labem je asi nejlepší místo pro uspořádání takové akce jako je právě E-day a těžko se bude hledat něco lepšího. Díky dostatečnému prostoru se dalo i v té největší špičce relativně dobře procházet, konečně bylo na E-day i dobré světlo a tak mohla baterka zůstat v kapse. Výhrady mám snad jen k občerstvení, tedy k počtu míst kam si mohl člověk se zakoupeným jídlem sednout. Těch bylo žalostně málo a tak to většina návštěvníků musela řešit různým způsobem. O E-day se vždy říkalo, že to je hlavně "nákupní akce". Letos jsem to tak nevnímal, protože mi připadlo, že bylo daleko méně prodejců a o dost chudší rozmanitost nabízeného zboží. Osobně si to vysvětluji vysokou cenou prodejního místa, což bude určitá daň za prostor na výstavišti.
Trochu jsem měl strach z délky vyhlašování, ale vše odsýpalo a za cca 50min bylo vyřízeno. Možná bych příští rok změnil vyhlašování pořadí mezi Hobby a Masters. Letos se Masters vyhlašovalo až po Hobby a ačkoliv je Masters považováno za prestižnější část soutěže, tak při jeho vyhlašování to už moc lidí nezajímalo. A to je škoda.
Jinak E-day hodnotím velice kladně a pořadatelům patří VELKÝ DÍK.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

McLarem MP4/1B GP Belgie 1982, 3D tisk v měřítku 1/20

 Další dokončený projekt.  McLaren MP4/1B v měřítku 1/20 kompletně zpracovaný 3D technologií. Původně bylo v plánu použít barvy Gravity, ale...